Тренировки по бразилско жиу-жицу в София

Класовете по БЖЖ са чудесно място за запознанства с нови хора. Част от това, което прави практикуващите изключително приятелски настроени, е естеството на самия спорт, който подтиква човек да бъде непредубеден и да приема грешките си, което от своя страна го прави по-скромен и без излишно его.

Тренировките по жиу-жицу изискват концентрация и фокус за правилното научаване и прилагане на техниките.  Съчетанието от физически упражнения, изучаване на техники и работа с партньор, ще ви потопи в атмосфера, в която стресът е изключително подтиснат.

Любомир Геджев - академия по жиу-жицу

В процеса на изучаване и трениране на жиу-жицу, ще станете по-скромни и съпричастни. Ще се научите да проявявате човечност, да се грижите за партньора си и ще придобиете нови знания и умения, които неминуемо водят до толериране и изграждане на търпение и скромност.

Комбинацията от всичко казано дотук, ще ви накара да се чувствате уверени в себе си и ще допринесе за повишаване на самочувствието ви. За някои това ще се изрази в загубата на излишните килограми, за други в отърсването от ежедневния стрес, а за трети, в намирането на душевен и телесен комфорт, когато са поставени в неудобна ситуация. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *